Jdi na obsah Jdi na menu
 


Konec Regionálního přeboru 2023/24

18. 3. 2024

První březnovou neděli bylo odehráno poslední kolo Regionálního přeboru 2023/24. Stochovský oddíl jako nováček soutěže dokázal zvítězit na půdě týmu Caissa Roztoky „B“ nejtěsnějším rozdílem 4,5:3,5. V celkovém pořadí obsadil ŠO Stochov 7. místo za Zlonicemi, které měly shodný počet bodů, ale lepší skóre. Ztráta na pátý Sokol Buštěhrad „B“ byla minimální, pouhý jeden bod. Celou soutěž vyhráli hráči z týmu Český lev Kolešovice „B“ s bilancí osm výher a jediná prohra. Tento výsledek jim zajistil postup do Krajské soutěže v následující sezóně a stochovské hráče může těšit, že právě oni byli jediní, kdo dokázal nad Kolešovicemi zvítězit.

Jako nováčci soutěže jsme v žádném případě ostudu neudělali, v několika utkáních nám chyběl kousek štěstí, aby výsledek vyzněl v náš prospěch. Čtyři vítězství a pět porážek nám stačilo na střed tabulky a nutno podotknout, že ani v celkovém hodnocení jednotlivých hráčů se někteří neztratili. 10 týmů mělo na soupiskách celkem 187 hráčů, ne všichni byli nasazeni do bojů o body, ale přesto náš Evžen Kotelenský skončil se 6 získanými body na 4. místě.

Poděkování patří všem hráčům týmu bez ohledu na jejich jednotlivé výsledky, díky jejich zodpovědnému přístupu jsme si mohli dokázat, že Regionální přebor dokážeme úspěšně a bez obav hrát.